Красива абитуриентка събра очите на всички

0

На етно стила и фолклорните мотиви заложи при избора си на рокля за изпращането в училище абитуриентката Виолета Ненова от Пазарджик.

Младата дама се появи в красив бял модел с пафти и червено-златни шевици. Тя съчета в себе си облика на нестинарката, самодивата и народната носия.

Нося фолклора в сърцето си и това повлия на избора ми на рокля за изпращането, разкри зрелостничката на Математическата гимназия „Константин Величков“. 

Тоалетът е ушит по поръчка. Дело е на дизайнерката Симона Петкова. Видях в интернет снимка на момиче с подобна рокля и идеята много ми допадна. Реших, че искам да покажа какво нося в сърцето си, а именно любовта към фолклора, разказва Виолета. Момичето се занимава с народни танци от 12 години, а сега е в Танцова формация „Тракийски дар“, пише "Марица". 

Абитуриентката не крие, че е получила много похвали за избора си. Визията й определено я откроила по време на изпращането в гимназията. Получих много поздравления. Самата аз бях безкрайно щастлива да нося такава рокля на толкова важен за мен ден, допълва Виолета. Признава, че имала огромно желание и балната й рокля да бъде с етно мотиви, но първо, че вече нямало да има същия ефект, второ, че трудно би съчетала строго официалната визия с елементите на народната носия. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари