Красимир Каракачанов идва в Русе

1
Красимир Каракачанов ще се срещне със студентите и с ръководството на РУ „Ангел Кънчев“ и с ученици от СУ „Йордан Йовков“
Красимир Каракачанов ще се срещне със студентите и с ръководството на РУ „Ангел Кънчев“ и с ученици от СУ „Йордан Йовков“ Снимка: БГНЕС

Красимир Каракачанов ще се срещне със студентите и с ръководството на РУ „Ангел Кънчев“ и с ученици от СУ „Йордан Йовков“.

Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще бъде на официална визита в Русе в понеделник. Той гостува по покана на областния управител Галин Григоров.

В 9:00 часа вицепремиерът Каракачанов ще посети СУ „Йордан Йовков“, където ще проведе открит урок по Русезнание. От 11 ч. е предвидено Каракачанов да изнесе лекция пред академичната общност на Русенския университет и пред студенти по професионално направление „Национална сигурност“ на тема „Българските въоръжени сили в рамките на НАТО и ОПСО“.

Веднага след това ще бъде проведена и среща с ръководството на РУ „Ангел Кънчев“, като акцентът ще бъде поставен върху развитието на бакалавърските и магистърски програми в областта на сигурността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари