Красимир Балъков също напуска в знак на съпричастност с Михайлов

0
Оставката на Борислав Михайлов най-вероятно ще доведе и до треньорска рокада начело на националния отбор
Оставката на Борислав Михайлов най-вероятно ще доведе и до треньорска рокада начело на националния отбор Снимка: БГНЕС / Архив

Оставката на Борислав Михайлов най-вероятно ще доведе и до треньорска рокада начело на националния отбор, изтече информация от БФС.

Почти сигурно на заседанието на Изпълкома в петък от поста си ще се оттегли и селекционерът на „лъвоветеКрасимир Балъков. Спецът ще напусне в знак на съпричастност с Михайлов, който на практика го назначи. Освен това Бала е разочарован от катастрофалните резултати на националите под негово ръководство. В досегашната кампания Ивелин Попов и компания все още нямат дори една победа, като заемат последното място в групата с голова разлика 5:17.

Балъков получи работата в късните дни на пролетта, дебютира с 1:2 от Чехия в Прага, което бе считано дори за окуражаващ старт. След това дойде 2:3 у дома от Косово пак в квалификация за Евро 2020 и надеждите ни за класиране реално се изпариха. Последваха загуби от Англия (0:4) и Ейре (1:3), като мачът в Дъблин бе контрола. Преди 5 дни направихме 0:0 в Подгорица с Черна гора - другия аутсайдер в групата ни, а в понеделник написахме история с най-срамната си загуба в София - 0:6 от англичаните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари