Красен Кралев призова феновете на Дунав да бъдат търпеливи!

0

Днес, в заседателна зала на Община Русе се състоя пресконференция, на която беше обсъден предстоящият ремонт на Градския стадион.

На нея присъстваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, народните представители от ПП ГЕРБ г-н Пламен Нунев и г-н Свилен Иванов, oбластният управител на Област Русе Стефко Бурджиев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът инж. Димитър Наков, председателят на ОбС-Русе проф. Христо Белоев и директорът на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ г-н Борис Цветанов.

Пламен Стоилов изказа своите благодарности към министъра на младежта и спорта Красен Кралев и заяви, че предстоящият ремонт ще даде силен тласък в развитието на спортната дейност в града, което е и основен приоритет на общинска администрация. Той призова феновете на ФК „Дунав“ да бъдат търпеливи като каза, че чакането си заслужава, защото постигнатите резултатите ще бъдат сбъдната мечта за любителите на футбола.

По думите на министъра на младежта и спорта Красен Кралев стана ясно, че в момента се обсъждат сроковете за ремонт на стадиона и няма да се правят компромиси с качеството.

Обсъждат се и варианти за продължаване на сътрудничеството с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта. Средствата от Министерството са предвидени за реновиране на осветлението и тревната настилка, а останалите ремонтни дейности, включващи сектор „гости“, съблекални, озвучаване и други ще бъдат изцяло финансирани от Община Русе и ще приключат до началото на юли.

Базата в Спортното училище „Майор Атанас Узунов“ предстои да се модернизира, като с това ще стане още по-желано място за родителите и техните талантливи деца и бъдещи големи спортисти.

Преди пресконференцията, се състоя работна среща между кмета и Министър Кралев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари