Крадци отмъкнаха 60 000 лева от Стоянка Мутафова

0
Крадците отмъкнали всички налични пари и цялото злато
Крадците отмъкнали всички налични пари и цялото злато

60 000 лева са свили крадци от дома на Стоянка Мутафова.

Неизвестните апаши са проникнали в дома на актрисата и щерка й Муки, докато двете бяха на турне в Германия в края на май. Обирджиите влезли в дома им, след като счупили прозореца в стаята на Грубешлиева, пише „Телеграф”.

Именно там, в един от шкафовете, били скрити семейните ценности. Крадците отмъкнали всички налични пари и цялото злато.

До момента няма заподозрени за обира. След случилото се всички съседи на Мутафова били повикани на разпит в полицията. Оказало се, че никой не е чул или видял каквото и да било. Чистачката на актрисата, която уведомила органите на реда за обира, била подложена два пъти на детектор на лъжата, обаче го издържала и съмненията към нея отпаднали.

В момента г-жа Стихийно бедствие усилено търси нова жена, която да прислужва в къщата й. „Имахме една домашна помощница, която ни помагаше вкъщи от време на време, но беше отвратителна и си оставяше ръцете. Ние с Муки я търпяхме само заради двете ни животни, за да може нас като ни няма, да идва и да ги храни”, казва в свои интервюта Мутафова.

Стоянка и дъщеря й Мария Грубешлиева – Муки били във Франкфурт, когато разбрали какво се е случило в дома им. Обадил се лично директорът на културния ни институт в Берлин Панчо Чернев, който е състудент на Муки от НАТФИЗ. Наложило се Мария да се върне по спешност в България, за да съдейства на органите на реда. Когато се прибрала, тя заварила полицаите в къщата. Случилото се разстроило Грубешлиева и се наложило на два пъти да викат линейка и да я карат до „Пирогов”, където й направили инфекции, за да я свестят.

След обира Стоянка и Муки буквално останали без нито един лев.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари