Крадец задигна телефони с кашон на главата

0
Странният инцидент се разиграл около 4:00 часа сутринта в магазин в Маями
Странният инцидент се разиграл около 4:00 часа сутринта в магазин в Маями

Странният инцидент се разиграл около 4:00 часа сутринта в магазин в Маями

Според видеозаписите от магазина, мъжът използвал картонена кутия, поставена върху главата му, като метод за замаскиране и скриване от камерите за наблюдение. Въпреки усилията си да остане анонимен, в един момент той разкрива лицето си, вероятно за да прецени по-добре плячката.

Първоначално крадецът успял да се измъкне с 19 броя iPhone и 8 000 долара в брой, с обща стойност от около 15 000 долара. Обаче, няколко часа по-късно собственикът на магазина открил загадъчния обирджия и незабавно сигнализирал на полицията.

След кратко разследване, полицията успяла да задържи "изобретателния" крадец в местен бар. Засега не се разкриват подробности относно неговата самоличност или други детайли за обирът.

Инцидентът подчертава необикновените методи, които престъпниците използват, за да избегнат откриването и залавянето им. Въпреки това, благодарение на бързата реакция на собственика на магазина и сътрудничеството с полицията, крадецът е задържан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари