Козирози, денят е подходящ за анализ и самооценка

0
Козирози, денят е подходящ за анализ и самооценка

Овен

Сложен ден, през който не бива да се взимат важни решения и по възможност да не започвате нищо ново. Ако в процеса на работа получите предложение или вие направите някому такова, отложете изпълнението на новите ангажименти за по-добро време. Има върху какво да размишлявате.

Телец

Възможно е днес да се почувствате обезсилени и обезверени, затова е препоръчително да не се захващате с нищо ново. Останете близо до дома и се заемете с работа, за която не се изисква много енергия. Не взимайте окончателни решения по важни въпроси и не градете нови планове.

Близнаци

Сега е важно да контролирате емоциите, мислите и поведението си, особено ако участвате в инициативи от обществен, социален, политически и друг характер, чрез които изразявате позициите си. Неблагоприятната енергетика на деня отслабва силите и се отразява на настроението, отношенията и здравето ви.

Рак

Съсредоточете се върху изпълнението на текущите си задачи и не започвайте нови, сложни и деликатни начинания. Въздържайте се от забележки и не изтъквайте предимствата си. Постарайте се да отстраните грешките си и да не ги повтаряте. Ако сте помогнали на доброто да се прояви, ще се почувствате доволни от себе си.

Лъв

Възможно умората и отегчението да отслабят желанието ви за изяви. Не издевателствайте над себе си и не изпреварвайте събитията. Отложете новите начинания и се съсредоточете върху текущите си задачи, като се въздържате от съвети, забележки и решаване на важни въпроси.

Дева

Ограничете активността си в изпълнение на текущите ви задачи и не поемайте нови ангажименти. Погрижете се за по-надеждна защита, избягвайте фалшиви и ненужни връзки, досадни и безполезни хора. Денят е неблагоприятен за тях, само биха ви отнели време, средства и ограничената ви енергия.

Везни

С променено мислене и отговорно поведение ще ви бъде по-лесно да поправите грешките си. Други ще открият за себе си ново поприще, на което ще се посветят с интерес, но днес не започвайте нищо ново и не взимайте важни решения. Избягвайте тъмни и зле осветени помещения.

Скорпион

Повече от всякога е нужно търпение и добро отношение към обкръжението ви. Освободете се от мрачните мисли и тъгата, следвайте рутинните си занимания и не се обвързвайте с нови отговорности, за да преминете с по-малко сътресения през днешния труден ден.

Стрелец

Денят не подхожда за начало на нови дела, дори не трябва да градите планове за бъдещето. Анализирайте отминалите си действия, ако сте обективни към себе си и допуснатите от вас грешки, ще ви бъде по-лесно да се справите с проблемите си. Не бива да вярвате на обещания.

Козирог

Текущ проект, професионална задача или въпрос, по който имате компетентно мнение, ще ви потопи в позната атмосфера. Ако планирате нови начинания за днес, е препоръчително да ги отложите за следващите дни, денят е подходящ за анализ, самооценка и отстраняване на пропуски.

Водолей

Съхранете силите си и се въздържайте от активни натоварвания, за да се предпазите от негативите на деня. Днес дори и мислено не бива да градите нови планове и да започвате нови дела. Не бива да вярвате на никакви обещания и да се обвързвате с нови отговорности.

Риби

Останете внимателни и сдържани, заради неблагоприятното енергийно въздействие може да станете по-раздразнителни и да кажете неща, за които после ще съжалявате. Не започвайте нищо ново, свършете най-неотложните си дела и не се претоварвайте. Направете равносметка на отминалите си действия и поведение.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари