Коя е Олена Зеленска, най-голямата опора на президента на Украйна?

3
Когато Зеленски й споделя за плановете си да прекрати актьорската си кариера и да стане президент, Олена заявява, че е против.  Въпреки това през годините Олена Зеленска винаги е до съпруга си и го подкрепя
Когато Зеленски й споделя за плановете си да прекрати актьорската си кариера и да стане президент, Олена заявява, че е против. Въпреки това през годините Олена Зеленска винаги е до съпруга си и го подкрепя Снимка: Instagram

Един от най-обсъжданите хора в света в момента е президентът на Украйна - Володимир Зеленски. До него обаче стои една смела дама - съпругата му Олена Зеленска

 Първата дама на украинската държава застана плътно зад мъжа си, след като той отказа да напусне страната въпреки руската инвазия, разкрива NOVA.

„Няма да се поддам на паниката и сълзите. Ще бъда спокойна и уверена. Децата ми ме гледат. Ще бъда до тях. Ще бъда до съпруга си. Ще бъда до вас. Гордея се с вас“, това написа в Instagram Олена Зеленска след началото на атаките. 

Докато 44-годишният Зеленски отдавна e публично известен освен като президент на Украйна, и като комик, Олена остана дълго време извън светлината на прожекторите. Първата дама на Украйна е родена на 9 февруари 1978 г.

Володимир и Олена са учили в едно и също училище, но се запознават едва през студентските години. Двамата сключват брак през 2003 г. Двойката има две деца. Дъщеря им се казва Олександра, а сина им Кирило. В родния си град Олена учи архитектура. След това започва да пише сценарии за телевизионната продуцентска компания, като впоследствие. става успешен сценарист и продуцент.

Когато Зеленски й споделя за плановете си да прекрати актьорската си кариера и да стане президент, Олена заявява, че е против.  Въпреки това през годините Олена Зеленска винаги е до съпруга си и го подкрепя.

Олена и Володимир Зеленски отказват да напуснат страната, въпреки заплахата за живота им заради войната. С тях са и двете им деца – 17-годишната им дъщеря и 9-годишният им син.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    BG
    Напълно съгласни сме с вас 1 и 2 !
  • 3
    2
    Народа
    Ах тази украинска гейвропизирана пропаганда. Не знам къв е проблема кой кво как защо, но знам едно българина от какво влезна в ЕС стана бедна мишка, а с пробутване на ЕВРОТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕ*БАНА БЕДНА МИШКА! Вижте цените по магазините и плащането на услугите. Гледайте при нас какво е положението не коя е дриплата до позьора президент!
  • 12
    1
    123
    Изобщо не ме интересува коя е тази украинка. Интересува ме, защо пеевски, санкциониран от сащ, от глобален уж закон срещу корупцията, седи в парламента ??? Какво мисли европейската прокуратура ??? Мафията ликува по повод този конфликт, защото никой не се занимава с нея. Тя се стабилизира и не по-малко ефективно от операцията по зачистването на фашизма в украйна, размазва нормалния живот у нас.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари