КОВИД-19 погуби млад татко, който не можа да види новородените близнаци

0
Вирусът убил 36-годишния мъж, а съпругата му на 31 г., бременна в осмия месец с близнаци, е интубирана и е в реанимацията на УМБАЛ Бургас
Вирусът убил 36-годишния мъж, а съпругата му на 31 г., бременна в осмия месец с близнаци, е интубирана и е в реанимацията на УМБАЛ Бургас Снимка: БГНЕС, архив

Трагедия сполетя младо семейство от Сунгурларе, покосено от КОВИД-19

Вирусът убил 36-годишния мъж, а съпругата му на 31 г., бременна в осмия месец с близнаци, е интубирана и е в реанимацията на УМБАЛ Бургас, предава "24 часа".

Бебетата са били извадени по спешност и за тях се грижат специалисти-неонатолози. Недоносените момченца нямат коронавирус, казаха от бургаската болница.

Бременната жена е била приета първо в Инфекциозното отделение на болницата с положителен тест за коронавирус. Няколко дни по-рано от КОВИД-19 издъхнал съпругът й, разказаха осведомени.

След като състоянието на жената рязко се влошило медици взели решение да я поставят на командно дишане, а екип от акушер-гинеколози и реаниматори да извадят близнаците. Засега бебетата са в добро състояние, но за майката лекари не дават прогнози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари