Коцето Калки: Това не са бежанци, това са нашественици

1

Певецът Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки взриви социалната мрежа със снимка от протеста в защита на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев, застрелял афганистанец край Средец. Калки носи плакат "Това не са бежанци, това са нашественици", пише BIG5.

Фотосът предизвика лавина от позитивни коментари: "Браво, Коце, голям си! Излезе истински българин. За разлика от много други." " Браво това е истински БЪЛГАРИН . БРАВО!"

Калки се опълчи и срещу адвокат Николай Хаджигенов в сутрешния блок на Нова телевизия. Адвокатът защитава афганистанците, които нахлуват незаконно на територията ни и изрази враждебността си към МВР, ДАНС, Гранична полиция. Калки обаче не му остана длъжен:

„За мен тези хора са с нечисти намерения. Те идват тук, за да направят някакво зло. Видяхме случаи с ограбените домове, старците, които са ограбени от тези нашественици, един дядо, който е ограбен два пъти за една нощ. Това означава, че има пропуски в защитата на националната сигурност”, обясни музикантът. За него граничният полицай е герой: „Аз смятам, че този човек е защитил сигурността на моето семейство. Аз съм баща. Те ограбват една страна като Германия. Същото нещо ще стане и тук. Затова съм тук, за да го кажа в прав текст”, отсече певецът.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари