Костадин Паскалев: ГЕРБ направиха грешка с издигането на Хекимян

0
По думите му софиянци не са приемали модела ГЕРБ
По думите му софиянци не са приемали модела ГЕРБ Снимка: bTV

По думите му софиянци не са приемали модела ГЕРБ

Този модел категорично трябваше да бъде променен. Как ще се осъществи промяната - стана ясно на тези избори – ГЕРБ не бяха допуснати до балотаж по ясен и категоричен начин. Случи се по най-добрия начин. ГЕРБ направиха грешка с издигането на Хекимян като кандидат за кмет. За мен е загадка какво мисли г-н Борисов за преминалите избори“.

Това заяви в „Лице в лице“ по bTV председателят на коалиционния съвет на „ЛевицатаКостадин Паскалев.

По думите му софиянци не са приемали модела на ГЕРБ в последните 18 години.

Ние предложихме правилния човек, правилните идеи и организирахме правилно кампанията си. Затова стигнахме до балотажа. Бях убеден, че ще отидем. Гласувалите в столицата в момента са около 250 000, има още около 500 000, които не са гласували. Ваня Григорова ще насочи своите идеи, за да стигнат до тези 500 000 граждани“, допълни Паскалев.

По думите му поведението на ПП има отношение към намаляването на избирателната активност на тези местни избори.

ПП се бореше срещу ДПС, Бойко Борисов и ГЕРБ и в един момент те станаха коалиционни партньори. Не си ли давате сметка колко абсурдно звучи Делян Пеевски да формира дневния ред на правителството. Като какъв? Това шизофренно поведение на ПП да са срещу ГЕРБ и ДПС, но и да са в коалиция в тях или да управляват съвместно води до това, че се намалява доверието на избирателите в политическите субекти“, коментира председателят на коалиционния съвет на „Левицата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Куркимян
    То тъпата банкянска тиква направи така и с Цвъчка Цвъчева ама простото същество не се отказва и не се учи! Както казва "И магаре да ви сложа, ще го изберете, тъпи гласоподатели!" Тиква е, тъпа, герберастка, не се учи от грешките си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари