Костадин Костадинов: В бюджета са заложени неизпълними показатели, няма да го подкрепим

0
Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов посочи и планираното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната
Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов посочи и планираното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната Снимка: ПП "Възраждане"

Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов посочи и планираното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната

"Възраждане“ няма да подкрепи предложението за бюджет за тази година, защото в него са заложени абсолютно невъзможни за изпълнение показатели, каза днес пред журналисти във Варна лидерът на партията Костадин Костадинов, предаде NOVA. Като такива той посочи предвидения дефицит от 3 процента и планираните приходи, които, според него, няма как да бъдат реализирани. Като фактор партията да не подкрепи бюджета Костадинов посочи и планираното въвеждане на еврото като паралелна валута в страната.

Лидерът на „Възраждане“ подчерта още, че заявените още през миналата година намерения за съкращаване на администрацията, в настоящото предложение за бюджет напълно липсват. Като проблем той изтъкна и предвидената капиталова програма, която според него е орязана и на практика в страната през следващите 6 месеца нищо няма да се строи. Ако миналата година същият финансов министър не беше раздул свръхразходите и не бяха теглени милиарди левове заеми, сега нямаше да прави опити да спре дълговата спирала, като дърпа ръчната спирачка на българската икономика, посочи Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари