Костадин Костадинов: Управляват ни ментално увредени хора

5
Няма да се изненадам, ако утре ПП-ДБ обявят утре война на Руската федерация, заяви лидерът на "Възраждане"
Няма да се изненадам, ако утре ПП-ДБ обявят утре война на Руската федерация, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: Facebook

Няма да се изненадам, ако утре ПП-ДБ обявят утре война на Руската федерация, заяви лидерът на "Възраждане"

Управляват ни ментално увредени хора. Няма да се изненадам, ако утре ПП-ДБ обявят утре война на Руската федерация. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред журналисти в кулоарите на НС, цитиран от Novini.bg.

По думите му няма нито заповед за реставрация, нито за демонтаж и няма как да бъдат обжалвани. "Трябвало е да бъде реставриран на място - казва се теренна реставрация, а не се прави по този начин. Ние поискахме от управляващо мнозинство да спрат, тя казаха, че ние сме малцинство и ще правим каквото те поискат. Ние сме представители на близо 1 000 000 души. Днес това правят това с паметника, утре може да влязат у вас и да правят това с вашата къща. Цари беззаконие", обясни той.

Това е антифашистки паметник, когато го махаш - реабилитираш фашизма. Това, което направихме днес - ще продължава абсолютно всеки ден, закани се той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    В.П.
    Късопишков, хапчетата ,иначе лошо ! Карлуково те зове !
  • -4
    1
    Не само
    Не само ментално увредени ами и морално и духовно осакатени. Те не са Християни, нито ги интересува. Щом слугуват на чужди господари, за да се издигнат и да печелят пари, значи са много жалки. Нищо, нека трупат. Накрая ковчега няма джобове и ще горят цяла вечност, така че да си правят кефа на плътската земя щом това ги влече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари