Костадин Костадинов: Търсим начини да спрем промените в Конституцията

2
Според лидера на "Възраждане" те са откровени диверсии и саботаж на държавата
Според лидера на "Възраждане" те са откровени диверсии и саботаж на държавата Снимка: БНТ

Според лидера на "Възраждане" те са откровени диверсии и саботаж на държавата

Със запитването до Конституционния съд как може да се променя и с колко гласа от "Възраждане" търсят начини да спрат управляващото мнозинство да направи някои промени в Конституцията, заяви в "Още от деня" по БНТ лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Всички тези промени са продукт или на желанието на ДПС да контролират съдебната власт, защото промените, които се предлагат в момента, са точно в този стил и в този дух и които се обслужват от ПП-ДБ, или откровени диверсии и саботаж на българската държава с идеята да се премахне 3 март, с идеята да се включи в Конституцията задължителното членство на България в ЕС и НАТО", допълни Костадинов.

Предложението на "Възраждане" плащането с хартиени пари да бъде записано в Конституцията лидерът на партията Костадин Костадинов коментира като "неизменно право на всеки един свободен човек".

"Това беше направено в конституцията на Австрия и се оценява като една много добра стъпка в запазването на една от най-неизменните човешки свободи - именно да разполагаш сам с парите си, а не някой друг да разполага с твоите пари", каза още Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари