Костадин Костадинов: Ще ни вкарат в гражданска война

4
Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май, заяви лидерът на "Възраждане"
Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май, заяви лидерът на "Възраждане"

С публикация във Фейсбук Костадин Костадинов обяви, че партия "Възраждане" ще се противопостави на това решение. Ето какво пише той:

Току що стана ясно, че според проекта за промяна на конституцията на ППДБ националният празник на България трябва да бъде сменен. Управляващият американски режим иска 3 март да бъде премахнат и на негово място да се сложи 24 май.

Уважаеми сънародници, управляващите фашисти твърдо следват украинския сценарий за България, целящ да вкара страната ни в гражданска война.

Провокациите спрямо нас българите няма да престанат докато не започнат да ни избиват и по улиците.

Възраждане ще направи всичко, което е необходимо, за да не допусне осъществяването на американския план за унищожение на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    до 16
    По глупаво изказване не бях чел до сега.
  • 3
    18
    до16
    Абе умнико, я кажи какво разделя трети март?!? За каква България говориш преди 3 март?!? Такава държава до 3 март 1878 г. няма 500 години на световната карта, ненапразно се нарича Трета българска държава!
  • 2
    17
    ние глупаците
    ама разбира се, украинския цар е обявил война на турците и ни е освободил, а сетне руския цар с берлинския договор ни е разделил на две! хубаво, че има умници като тебе да ни просветят!
  • -6
    16
    бах ти глупаците
    не случайно денят на независимост на България е ..22 09 1908 г......манифестът е писан във влака от Русе до В.Търново ....някъде до Две могили...До тази дата не сме били свободни ,а васали на Турция .За какво освобождение през 1978 г. говорите .Трети март е едно примирие и разделяне на България .Трети март е едно лизане на руски гъзове ,нищо че във войната болшинството войници са от Румъния ,Финландия ,Прибалтика и ..разбира се от Украина .Просто украинците са най-близо до войната и руската робовладелска държава е мабилизилала най-близкото население .
  • 7
    15
    фердинанд
    След което България капитулира пред Антантата и влиза в първата си национална катастрофа! А в Антантата участва царска Русия, Ленин вади Русия от войната, а в последствие опрощава дълга на България към царска Русия. Като говорим за нещо, изговаряме го цялото! А с Ньойския договор сегашните ни съюзници ни разказват играта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари