Костадин Костадинов се извини на избирателите на „Възраждане“ за Елена Гунчева

0
Не бил изненадан от действията ѝ
Не бил изненадан от действията ѝ Снимка: БГНЕС

Не бил изненадан от действията ѝ

Искам да се извиня на избирателите на „Възраждане“ за това, че сме направили грешна преценка по отношение на този наш, вече бивш народен представител.

Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов във връзка с решението на Елена Гунчева да напусне парламентарната група на „Възраждане“, но да остане в 47-ото Народно събрание, предава БТА.

Преди дни самата тя обяви във фейсбук, че ще излезе не само от партията, но и от парламента.

Пред журналисти в кулоарите на парламента Костадинов коментира, че Гунчева е била от гражданската квота на „Възраждане“. Той каза, че не е изненадан от действията ѝ.

В правото има един златен принцип, който се казва „cui bono”, което означава "кому е ползата", посочи лидерът на „Възраждане“. Кой има интерес от това да се появи изживял катарзис депутат, който изведнъж почва да мисли колко е полезно да се подкрепя това правителство, запита той. На уточняващ въпрос, Костадинов отговори, че интересът е от „който управлява в момента“.

Попитан дали може да се намерят още гласове за парламентарно мнозинството, лидерът на „Възраждане“ каза: „Дори да приемем, че все пак успее по някакъв начин да предизвика един финансов или морален катарзис в някои от други депутати в парламента, можете ли да си представите каква агония ще бъде това за българския парламент и българския народ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Фашист, млъкни!!!
    Тя ти казва право в очите какво се е случвало в парламентарната ти група. Нещо да кажеш за безотчетните пари или с тях ще си построиш още нещо, както направи със субсидията на "Израждане". Предполагам си гледал журналистическото разследване на Васил Иванов по НОВА ТВ, в което най-нагло се обясняваше за субсидиите. КК вървиш по пътя на Волен Сидеров, ти си поредната еднодневка, фашист.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари