Костадин Костадинов: По-добре ужасен край на този парламент, отколкото ужас и безкрай с някакво зомби-правителство

2
Най-доброто решение са новите избори, твърдо заяви лидерът на “Възраждане”
Най-доброто решение са новите избори, твърдо заяви лидерът на “Възраждане”

Най-доброто решение са новите избори, твърдо заяви лидерът на “Възраждане”

"Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет са демонстрация на ГЕРБ". Това заяви лидерът на “ВъзражданеКостадин Костадинов по NOVA.

“Не коментирам имената в проектокабинета. Ние винаги сме коментирали само политиките. Кандидатът за министър-председател не е от значение. Важни са политиките, които този проектокабинет иска да спазва. Ние не ги виждаме като национални интереси на България, каза Костадинов.

Той определи проектокабинета на проф. Габровски като “демонстрация” на ГЕРБ.

Зафиров за проектокабинета „Габровски”: Има опит за мостове, но няма да го подкрепим

“Фактът, че в него липсват ярки лица от структурите на ГЕРБ е доказателство за това нещо”, смята Костадинов.

Той отрече предложения от кандидат министър-председателя експертен кабинет да е възможен. “Няма как да има експертен кабинет, който да е независим политически. Въпреки, че това се опитва да докаже професор Габровски”, смята лидерът на “Възраждане”.

“Решенията, които се взимат в това НС, и амбицията парламентът да излъчи кабинет, който да продължава политиката на това НС, е много по-лоша перспектива, отколкото новите избори”, каза още Костадин Костадинов, който призова другите партии “да стигнат до прозрението, че трябва да следват интересите на своите избиратели, а не интересите на хората, които ги лансират в политическия живот”.

Той отрече да има шанс за съставяне на правителство с третия мандат. “Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасен край на този парламент, отколкото ужас и безкрай и след това да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство”, заяви Костадинов.

И заключи: “Този проектокабинет окончателно демаскира българския политически елит”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари