Костадин Костадинов отговори на обидата на Манол Пейков

2
В миналото Манол Пейков пееше руски песни с хор "Детска китка", разкри във Фейсбук Костадинов
В миналото Манол Пейков пееше руски песни с хор "Детска китка", разкри във Фейсбук Костадинов Снимка: Facebook

В миналото Манол Пейков пееше руски песни с хор "Детска китка", разкри във Фейсбук Костадинов

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отговори на обидата на Манол Пейков от ПП-ДБ чрез пост във Фейсбук.

"В миналото Манол Пейков пееше руски песни с хор "Детска китка". В настоящето, заедно с колегите си в парламента Явор Божанков и Искрен Митев, сформира трио "Мека китка". В очертаващият се кратък живот на 49-тото Народно събрание тази вокална група от изявени..., да ги наречем певци, определено се превръща в емблема на политическото безсмислие и тоталната неадекватност и простащина на маргиналната коалиция "Сорос-донос", написа Костадинов.

В сряда депутати от ПП-ДБ и "Възраждане" се скараха докато обсъждаха постоянните комисии в НС.

Депутатите използваха нецензурни епитети в присъствието на деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    До...
    "Тези дилетанти нямат опита и знанията на копейката на малкия му пръст". В едно си прав не само всички от Възраждане, но и цяла България разбра, че на Копейката му е малък. А като жена смятам, че размерът има значение и ако и пръстите са му малки, горкия човечец, че той направо е за ТЕЛК:)
  • -1
    5
    ...
    Горят от злоба ПеПе и ДъиБъ. От посолството ги натискат да унищожат Възраждане но се получава обратното, стават по силни. Божанков е чист пример на американския инженеринг. Първо в БСП уж млад, гражданска квота, какви ли не пируети. После изчезва мистериозно (в сащ) и след няколко месеца се завръща от там коренно различен. Гласува директно срещу партията си, която го е издигнала от курника. Изхвърлят го и веднага става ПеПе голям разбирач в политиката. Тези дилетанти нямат опита и знанията на копейката на малкия му пръст. Ще ги прегази, не са му в категорията. Стойте и гледайте.
  • 6
    4
    Мнение
    На Копейкин другите са му виновни. А той може да ръси обиди, лъжи, откровени простотии безнаказано. Друг е въпроса от позицията на какъв обявява хора за агенти, като той самия си е руски агент, а любовта му с Митрофанова е отдавна непрекрита.
  • -4
    3
    До 1
    Копейката е умножен по ''0'' ! А колкото до фондациите от който В.К. цоца евра, то тя не е една ,ами са три ! А ти понеже си гласувалa за Късопи.ков ,ами питай него,да видиш какво е фашизъм !
  • 18
    2
    Дора Петрова
    Най-скъпо платените артисти са депутатите, а най-простата им публика сме ние българският народ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари