Костадин Костадинов: Очевидно третият мандат няма да бъде осъществен

1
Костадинов изрази несъгласие с решението третият мандат да бъде задържан до средата на август
Костадинов изрази несъгласие с решението третият мандат да бъде задържан до средата на август Снимка: БГНЕС

Костадинов изрази несъгласие с решението третият мандат да бъде задържан до средата на август

"Очевидно този мандат няма да може да бъде осъществен", заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, коментирайки възможността за създаване на кабинет в рамките на настоящия парламент, предаде БТА.

Костадинов изрази несъгласие решението третият мандат, връчен на „БСП за България“, да бъде задържан до средата на август, докогато е възможният срок за приключване на евентуална процедура по избор на председател на Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР).

„Подозирам, че след 15 август може да го задържат до 15 декември, малко преди Нова година, а може би и след 15 януари“, коментира Костадинов.

„В момента едно импотентно управление прави всичко възможно, със зъби и нокти, да задържи управлението в ръцете си, за да може да прокара още няколко сделки, допълни той.

Костадинов припомни, че групата на „Възраждане“ е гласувала „против“ избирането на Станислав Тодоров за председател на регулатора, чиято процедура по избор Конституционният съд обяви за противоконституционна.

„Още тогава казахме, че ще има проблем, защото начинът, по който беше извършен този избор, беше противоконституционен. Трябва ли всяка една грешка да служи за оправдание, за да продължават да правят още грешки? Предстои да изберат председател на Комисията за противодействието на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ). Ако направят същата грешка?“, попита Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    малко за дпс
    ДПС е проруска партия изградена от агенти на ДС/КГБ. Доган и Пеевски са с червен картон от Турция
  • 0
    1
    laki
    Прав е! сащническите агенти/шпиони, каквито са всички останали партии, а дпс си е турска партия, имат интерес да са на трапезата и да разпродадат държавата на агресора сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари