Костадин Костадинов: България трябва да бъде преоснована

3
По думите му отбраната на страната ни се предоставя в ръцете на чужди войски и генерали
По думите му отбраната на страната ни се предоставя в ръцете на чужди войски и генерали Видео: NOVA

Как точно предстоящата визита на министъра на отбраната на САЩ ще помогне за националната сигурност, пита той

"Как точно предстоящата визита на министъра на отбраната на САЩ ще помогне за националната сигурност и за запазване на българския интерес? Съюзниците ни ни водят към военен конфликт, в който нямаме роля. Заплашват да ни превърнат във фронтова линия. Дойде време за преосноваване на Българската държава, с грижа за българите". Това каза с декларация от трибуната на НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде NOVA

По думите му отбраната на страната ни се предоставя в ръцете на чужди войски и генерали. "Какво става с чертежите на самолети, които ГЕРБ закупи за 2 млрд. лева, и защо договорът за F-16 е засекретен по искане на американската страна? Трябва да се напомни, че САЩ не плаща наем за американските бази у нас. Чуждите бази трябва да се изтеглят от България", заяви той. 

Спорeд него базите не са на НАТО, а на САЩ. "Нужно е укрепване на армията. България не е нито НАТО, нито ЕС. Съюзите са временни явления", смята Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    6
    до 1
    Влизаме в евразийския и те пращаме да копаш в ткзс-то, ти сега работа не можеш да си намериш, на това ще си доволен, ама на нормалните хора няма да им е приятно да живеят като скотове в копейкаджийска губерня.
  • 0
    5
    mmmda
    Абе, има нещо вярно в думите на Костадинов, за съжаление !
  • -5
    4
    Заарата
    Точно така ''1'' ! Ставаме 16 република ! Правим национализация ,създаваме ТКЗС,връщаме ''Ръководната роля на БКП,Въвеждаме открити листи за пограничните райони, преименоваме турците,въвеждаме партиината учебна година,афоресваме църквата ,а теб ще те преименоваме на Хрущов и в Карлуково ! Преди това да си направиш вноска за "Москвич',че като се върнеш ,дано е излязла !
  • -5
    3
    Ха ха ха
    Костя копейкин, съвсем спря да го слуша главата. Може би щото рублата вече нищо не струва та не му излиза сметката. Лоши времена дойдоха за рубладжиите в България....
  • 0
    2
    До 1
    И като напуснем тези съюзи и организации,какво предлагаш,в Евразийския съюз ли да влезем?Там ли ще сме по добре?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари