Костадин Костадинов: България е управлявана отвън територия

0
България е управлявана пряко от Американското посолство
България е управлявана пряко от Американското посолство

България е управлявана пряко от Американското посолство

„Смятаме, че, за да има независима България, трябва да има независим държавен глава, каза за БНР лидерът на партия „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов, който ще се кандидатира за президент заедно с кандидата за вицепрезидент адв. Елена Гунчева.

По думите му президентът Румен Радев през последните месеци концентрира цялата изпълнителна власт.

„Това, което видяхме от неговите министри ни показа ясно и категорично, че думите се разминават категорично с делата неговите и няма никаква разлика между правителството на Румен Радев и правителството на Бойко Борисов и Каракачанов“.

Според Костадинов Румен Радев многократно е заявявал, че мерките, които се налагат за ограничаване на пандемията са неефикасни и неефективни.

„В момента, в който започна да управлява държавата, продължи да управлява по същия начин - никаква промяна- даже затягането на мерките. В сферата на образованието - налагане на чужд диктат на българското образователно ведомство и забрана на български учебници и провеждане на българска образователна политика, т. е. никаква промяна в нито един от секторите. Напротив задълбочаване на тенденцията за налагане на чужд контрол в българската държава. Включването на чужди граждани в управлението на държавата мина всякакви граници – разбира се, че визирам Кирил Петков“, допълни в предаването „12 + 3“ Костадинов.

Костадинов коментира, че в България в момента не е независима.

"Тя е колония, тя е управлявана отвън територия, управлявана пряко от Американското посолство, което определя състава на Министерския съвет и определя кои министри на кои постове да бъдат сложени".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Мило, хайде да направим нещо романтично тази вечер!
- Добре, ще гледаме мача на свещи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари