Костадин Костадинов: Ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ, ще зачеркнат смисъла на съществуването си

2
Костадин Костадинов поясни, че „Продължаваме Промяната” е била създадена, за да изхвърли партията на Борисов от политиката
Костадин Костадинов поясни, че „Продължаваме Промяната” е била създадена, за да изхвърли партията на Борисов от политиката

Костадин Костадинов поясни, че „Продължаваме Промяната” е била създадена, за да изхвърли партията на Борисов от политиката

Лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов коментира в ефира на NOVA изказване на Асен Василев. Той заяви, че ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ-СДС, на следващите избори първи ще са от „Възраждане”.

„Василев винаги е бил изключително откровен, когато говори по въпроси, които не са свързани с финанси. Това трябва да бъде признато като негова основна положителна черта. Абсолютно прав е, защото ако направят това, ще зачеркнат смисъла на своето политическо съществуване. Формацията „Продължаваме Промяната” беше създадена не просто, за да изхвърли ГЕРБ от властта, а за да ги изхвърли от българската политика. Как биха обяснили на своите избиратели, че влизат в коалиция с тези, които трябваше да унищожат политически?”, заяви Костадинов.

"България е пред криза. Част от избирателите на другите партии се ориентират към "Възраждане". Ние сме заплаха за сегашния неоколониален модел - износител сме за злато, на работна ръка, но внасяме боклук", каза още Костадинов.

Според него партията му не е против всичко и всички. Припомни за позицията за запазването на българския лев.

"Възраждане" ще предложи Петър Петров за председател на Народното събрание. За заместник кандидатурата е на Цончо Ганев.

"Днес отново ще внесем проекта на "Възраждане" за съдебна реформа, който беше гласуван на първо четене в 48-ото Народно събрание", каза още Костадинов за политиката на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Alex
    Ша са пръкнат други бе Костадинов. От 5000 други лауреати ще дойдат¡Тя х ковид не ги лови¡Единствено лакомия ги гони!RQ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари