Кощунство: Стопяваме се, изчезваме като нация, но за това не се свиква КСНС!

2
Политиците не искат да се говори за изчезването ни, защото ще лъсне тяхната отговорност, неадекватност, и егоизъм
Политиците не искат да се говори за изчезването ни, защото ще лъсне тяхната отговорност, неадекватност, и егоизъм Снимка: БГНЕС

Да правиш КСНС по тема Северна Македония в ЕС, а да не правиш по демографската катастрофа след като сме се сринали до 6,5 милиона, по-малко сме от Сърбия, и се стопяваме, е кощунство.

Изчезваме като нация, като държава и това не се смята за топ въпроса на националната ни сигурност. И си говорим както обикновено, чешат си езиците политиците ни на тема как да не дадем на северомакедонците да влязат в ЕС. Пък и медиите - 24 часа отново е правителствена, ПИК е вече Костадинов, а днес темата е карантината на участниците в КСНС ?! - това е голямата тема на деня?!.

Пак има подобрение от вчера когато бяха Костадинов и Джокович.

Най-лошото е, че хората се примириха че изчезваме и на никой вече не му пука. Разделихме се на ваксъри и антиваксъри, на масони, тамплиери, вмровци, сидеровци, русофили, олигарси, мутри, чалгари и т.н. - само дето народ забравихме да бъдем.

Защото не поставяме пръст в раната - политиците не искат да се говори за изчезването ни, защото ще лъсне тяхната отговорност, неадекватност, и егоизъм. С близо милион сме се съкратили при Борисов?!?

Ни цар, ни Бог. Всеки за себе си. А пеем "Мила, Родино?"

По-скоро "Клета, Родино".

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари