Корнелия Нинова: Никой не знае какво реши мнозинството да се изпрати в Украйна

2
По думите на Нинова депутатите не са имали и ред съдържание за това, което се гласува в пленарната зала
По думите на Нинова депутатите не са имали и ред съдържание за това, което се гласува в пленарната зала Снимка: Фейсбук

По думите на Нинова депутатите не са имали и ред съдържание за това, което се гласува в пленарната зала

Много грубо и брутално бяха нарушени Конституция, закони и правилникът за работа на НС. Гласуваха се закони на първо и второ четене едновременно и ще го обжалваме пред Конституционния съд. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предава БНТ.

Лидерът на БСП коментира иронично, че през последните дни има открита коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДПС и ДПС.

По думите ѝ депутатите не са имали и ред съдържание за това, което се гласува в пленарната зала. Нагло и арогантно прокараха тези 10 точки с мнозинството, което имат, допълни тя.

Налага се диктат на мнозинството, което нито информира, нито съгласува, нито води разговор с партиите, които не са съгласни, допълни Нинова.

Акцентира, че в решението, което е гласувано вчера, е записано да се предостави военна помощ на Украйна от МВР - бронирана техника и резервни части.

Според Нинова тази техника може да бъде полезна на българския народ в охраната на границата или при бедствия и аварии на наша територия. Поискала е разяснения от министъра на вътрешните работи и на отбраната, но не е получила никакви отговори.

"Натискайте копчетата, пращайте, без да знаят изобщо за какво става дума", коментира Нинова.

По отношение на "Росенец" са поискали обяснение какво ще последва от това, тъй като "Лукойл" са заявили, че ще ни съдят. Ще скочат ли цените нагоре, ще поскъпне ли петролът? - попита Нинова.

Българските деца ще могат да водят дела срещу родителите си, непълнолетни и малолетни, НПО-тата ще могат да пишат програми за обучение. Как това е добро? - попита Нинова.

Според Нинова се ползва клишето "евроатлантизъм", за да се краде и да се върне задкулисието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 1
    Четейки заглавието ,стигам до извода,ме написаното е за прости хора,за да бъде разбрано!
  • 2
    4
    русенец
    гласувам За да изпратим вгъзраждане и бкп в расия, където им е мястото
  • 3
    3
    до 1
    Тази вгъзродена "идея на запада" противоречи с изискванията на НАТО (същия този запад) за покупка на модерно оръжие от членовете за по няколко милиарда годишно - 2% от БВП е минимумът за всяка държава. Доста калпава опорка :D
  • 3
    2
    Алоуууу БеСеПеТо
    Тази Кур Нелия, знае ли Сол Ташака и какви ги върши в града?
  • 2
    1
    много е просто
    идеята на запада и амерка е да разоръжат всиките си роби и васали, като България и да ги направят неспособни за нищо - само НАТО да може да ги пази и да ги направи абсолютно безсилни и зависими.. пък еврогейчетата дето 24/7 се подмокрят мислейки си за великия запад и мечтаейки пак да се ваксинират с нещо да ги боготворят докато им свалят и гащите от гъза
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари