Корнелия Нинова не се яви на разпит в прокуратурата

0
Корнелия Нинова обвини прокуратурата, че помага на вътрешнопартийната ѝ опозиция
Корнелия Нинова обвини прокуратурата, че помага на вътрешнопартийната ѝ опозиция Снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова обвини прокуратурата, че помага на вътрешнопартийната ѝ опозиция

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и съпартийците ѝ Борислав Гуцанов и Гергана Алексова не се явиха в Софийската районна прокуратура на разпит, съобщиха от БНТ.

Очакваше се днес тримата да дадат показания във връзка с жалба на изключения от БСП и възстановен от съда Кирил Добрев.

Тримата трябваше да обяснят защо са попречили на Добрев да гласува на заседанието на Националния съвет през август. Още преди седмица Корнелия Нинова обяви, че е получила призовката, но заяви, че няма да се яви и обвини прокуратурата, че помага на вътрешнопартийната ѝ опозиция.

В отговор от прокуратурата заявиха, че тези твърдения не отговарят на обективната действителност и ги определиха като манипулативни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    И без петел се съмва ...
    Нямат ли си друга работа тия, че са тръгнали да се занимават с междупартийни простотии - на Добрев да не би ръцете му да са били вързани завряни в задника му, та затуй не бил гласувал!?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари