Корнелия Нинова: Нашето мнение съвпада с приоритетите на ПП

0
Консултациите за кабинет започнаха
Консултациите за кабинет започнаха Видео: NOVA

Консултациите за кабинет започнаха

Мнението на БСП съвпада с приоритетите, обявени от „Продължаваме Промяната”. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова по време на консултациите за съставяне на кабинет, предаде NOVA.

Радвам се, че можем да продължим разговорите и да намерим общ път занапред. Нашето мнение съвпада с вашите приоритети, обявени предварително. За борба с корупцията, промяна в КПКОНПИ, но искаме да допълним програмата на правителството, ако съставим такова, с няколко теми. Това са социалната политика и продължаване на социалния вектор, здравеопазване, образование и икономика, плюс вашите идеи за борба с корупцията и със стария модел на управление. Така че, нека започнем тези преговори. Надявам се да дадат резултат, ние сме на разположение", заяви Нинова. 

Изключително се радвам, че започваме консултациите. Пред нас има тежка и отговорна задача - да успеем да съберем мнозинство за едно правителство, което да работи за интересите на хората. Нека да продължим нататък по същия начин". С тези думи от своя страна кандидатът за премиер Асен Василев посрещна представителите на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    русенец
    То няма по-дясна партия в България от БСП. Кажете ми друга, в която да има толкова милионери , милиционери и милиардери? КУРнелия си гледа собствения интерес, дъртата пазарджишка селянка не и пука за друго. Пък идеологията е за дебилите, които чакат баш БСП да ги поведе към светло бъдеще и гласуват за Нинова и за наш Пънчо.
  • 5
    2
    pSS
    Крайно дясна, крайно сащническа партия като ПП, която мрази Русия, съвпада по политики с уж лява партия?! Нинова, изтрещя ли?! Това дори политически е нвъзможно, само себе си ли залъгваш?!
  • 4
    1
    Ехааа
    Как няма да съвпадат приоритетите ви като всички сте от комунистическо котило, да ви ЕПМ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари