Корнелия Нинова: Днешният ден събра в едно цялата агония и позор на ГЕРБ!

0
Борисов показа паника от загуба и за пръв път, откакто съществува партията му, си взе патерица преди избори
Борисов показа паника от загуба и за пръв път, откакто съществува партията му, си взе патерица преди избори Снимка: БГНЕС

"Нека запомним този ден - 20.03.2019 г. Той събра в едно цялата агония и позор на ГЕРБ", написа във Фейсбук профила си председателят на БСП Корнелия Нинова.

"Първият в партията Борисов показа паника от загуба и за пръв път, откакто съществува партията му, си взе патерица преди избори (СДС)".

Нинова има предвид евентуалното общо явяване на европейските избори на ГЕРБ и СДС. След среща между лидерите на двете партии в централата на ГЕРБ премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че е нормално най-старата дясна партия и партията, която е нанесла най-много поражения на БСП - ГЕРБ, да си сътрудничат. Разпоредил съм се да им се даде силно избираемо място, поне двама души да има в листата от СДС, убедени демократи - хора, които като отидат в Брюксел, ще защитават каузите на ЕНП, посочи Борисов.

"Вторият - Цветанов унизително се отчиташе на един съмнителен бизнесмен с няколко повдигнати обвинения какво е свършило правителството, за да му даде пет гласа за кворум", продължава Нинова.

Лидерът на БСП вероятно има предвид председателят на "Воля" Веселин Марешки, с когото разговаря Цветан Цветанов (срещата беше между представители на ГЕРБ и "Воля"). След срещата се разбра, че "Воля" остава в парламента. Самият Марешки заяви, че от партията му били "впечатлени от професионализма, който са излъчили от ГЕРБ".

"А масово се обясняваха как необяснимо забогатяха и вкупом си закупиха луксозни имоти на ниски цени." Разбра се, че след Цветанов обяснения за закупени апартаменти дадоха Цецка Цачева и Вежди Рашидов - според тях цените не били такива като обявените (Цачева) или пък били пазарни (Рашидов).

"Всичко това в деня, когато 12000 българи разбраха, че ще вземат по-ниски пенсии. Излъганите и притискани медицински сестри излизат на протест заради унизително ниски заплати. Има една поговорка: дай ми фактите, да ти дам правото. Фактите са пред очите ви, правото да промените това е в ръцете ви", заключава Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари