Корнелия Нинова: БСП няма да покани "Левицата" в новото обединение, което организира

0
Лидерът на БСП отхвърли критиките на ПЕС, че би участвала в коалиция с "Атака"
Лидерът на БСП отхвърли критиките на ПЕС, че би участвала в коалиция с "Атака" Снимка: Корнелия Нинова / Facebook

Лидерът на БСП отхвърли критиките на ПЕС, че би участвала в коалиция с "Атака"

В Плевен лидерът на БСП Корнелия Нинова нарече "фалшива новина“ аргументите на ПЕС, заради които е готова да предприеме всички необходими наказателни мерки срещу Българската социалистическа партия, която обяви намерението си да формира широка коалиция с проруски и националистически партии, според съобщението на генералния секретар на ПЕС Джакомо Филибек пред Euractiv.

"Там се твърди, че в Съюза, който се опитваме да организираме, присъства "Атака", а "Атака" изобщо не е поканена и не присъства. Освен това не чухме ПЕС да реагира, когато правителството на Сергей Станишев управляваше с "Атака" и със златния пръст на Сидеров. Очаквам най-малкото корекция в това изказване. Втората партия, която се споменава и е на Николай Малинов. Той също не е поканен в този съюз и не е присъствал."

Лидерът на БСП събра представителите на местната власт от партията за областите Плевен, Ловеч, Търново, Габрово, Враца, Монтана и Видин. На въпрос на БНР дали би поканила "Левицата" в новата широка коалиция, Нинова каза:

"Няма да ги поканим по причините, които изложих и тук пред кметовете, които най-много са изстрадали от това. Левицата на местните избори на много места много грубо игра срещу БСП"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    В Русе Възраждане няма нищо общо с БСП и ГЕРБ!
  • 7
    1
    изумен
    В Русе новата коалиция е БСП-Левицата-Възраждане-ГЕРБ. Да и се начуди човек на Нинова защо лъже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари