Коремът на бременна жена посиня. Лекарите останаха изумени!

0

За Гилермина тази бременност не е първата, така че отначало жената и нейният съпруг Фернандо не били особено притеснени. 

Въпреки това, когато коремът на бременната жена започнал да расте до съвсем невъзможни размери, мъжът закарал жена си в САЩ. Резултатите от изследването хвърлили лекарите в шок, сподели Zajenata.bg.

Оказало се, че жената се готви да роди цели пет деца!

Обикновено такава бременност по естествен път се получава много трудно и е опасно за майката и децата, тъй като неимоверно увеличава риска от родови усложнения. Тук, обаче, лекарите ги очаквала много по-приятна изненада.

Фернандо неуморно се грижел за жена си, докато Гилермина се държала като ангел. Лекарите казвали, че никога не са виждали толкова спокойна и разумна двойка. Бременността, което е твърде нехарактерно в случая, също продължила без проблеми.

Раждането започнало в осмия месец на бременността - около три седмици по-късно, отколкото обикновено се случва в такива случаи. Така децата имали достатъчно време да се развият и да се родят здрави и силни!

Раждането се провело с участието на осем лекари и дузина медицински сестри плюс анестезиолог. Гилермила зарадвала съпруга си с три момичета и две момчета, като по този начин довела Фернандо до екстаз.

Сега експерти, изучавали този случай, считат за просто невероятна сравнителната лекота при раждането и невероятната уравновесеност на родителите. Според лекарите, по-близко нещо до идеалната картинка не съществува!

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари