Концерт и благотворителен базар събират средства за лечението на Георги Колеолов

3
Русенецът се бори с тежко онкологично заболяване, а сметките за лечението му се трупат
Русенецът се бори с тежко онкологично заболяване, а сметките за лечението му се трупат Снимка: Корнелия Романова - Колеолова / Facebook

Русенецът се бори с тежко онкологично заболяване, а сметките за лечението му се трупат

Концерт и благотворителен базар ще събират средства в помощ на русенеца Георги Колеолов, който се бори с тежко онкологично заболяване в Турция. Съпругата му Корнелия Романова-Колеолова не се предава, въпреки че всяка седмица идват фактури с непосилни за семейството суми. За да ѝ помогнат, русенци с големи сърца организират и тези две инициативи – концерт и базар, които ще се проведат на 25 ноември в Пленарна зала на общината.

Събитията са под наслова „Заедно за Георги“. Базарът ще отвори в 10:00 часа и ще продължи през целия ден, а концертът ще започне в 18:00 часа.

Дарете НАДЕЖДА! Ще ви очакваме с големи сърца и още толкова НАДЕЖДА!“, призовават организаторите.

Ако сте възпрепятствани да присъствате, можете да дарите желаната от Вас дума по Дарителската сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84BPBI79214040909702

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

или чрез платформата: https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-georgi-v-borbata-s-raka?fbclid=IwAR1HJQO56upq3kHGON4Yh-1

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари