Контрабандист на цигари в Румъния се метна в река, докато бягаше от полицията

0
Шофьорът е сериозно пострадал
Шофьорът е сериозно пострадал

Шофьорът е сериозно ранен

Румънски гражданин, замесен в контрабанда на цигари, претърпя автомобилна катастрофа, след като преобърна колата си в река Визеу, докато се опитваше да се отърве от полицаите, които го следваха, информира говорителят на Териториалната инспекция на граничната полиция в Сигету Марматей Юлия Стан, цитиран от BGVOICE.

Според нея граничните полицаи от сектор „Гранична полиция“ – Валеа Вишеулуи, забелязали в движението между населените места Валеа Вишеулуи и Бистра румънски гражданин, който се движел с превишена скорост зад волана на автомобил, регистриран в Румъния, и за когото се съхраняват данни, че той има провинения в областта на контрабандните дейности.

Шофьорът на наблюдаваната кола, който се е движил с прекомерна скорост, е участвал в инцидент с друг автомобил, регистриран в Румъния. След инцидента превозното средство е паднало в река Вишеу, като шофьорът е сериозно ранен, а на другата кола „Гранична полиция“ незабавно е оказала първа помощ на шофьора и се обадила на 112.

На място са пристигнали два екипа на линейка и два екипажа на SMURD, които оказаха първа помощ на пътниците в повредената кола, както и на водача на автомобила, паднал в река Вишеу, който е транспортиран до болница", каза Юлия Стан.

Полицията на град Визе де Сус вече провежда разследвания във връзка с произшествието.

Според същия източник в колата са открити 5 пакета, увити в черно фолио, които съдържат 2990 кутии цигари от Беларус и Duty Free, от различни марки, на стойност 34 983 леи.

В този случай граничните полицаи провеждат разследвания в аспекта на извършване на престъплението контрабанда, под координацията на прокурора по делото от прокуратурата към съда във Вишеу де Сус. Ще бъдат предприети необходимите законови мерки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари