Конкурс за поезия събира творбите на даровити младежи в Русе

1
7-ото издание на Националния конкурс за поезия „Пробуждане“ отново търси най-добрите ученически произведения на България
7-ото издание на Националния конкурс за поезия „Пробуждане“ отново търси най-добрите ученически произведения на България

7-ото издание на Националния конкурс за поезия „Пробуждане“ отново търси най-добрите ученически произведения на България

За седма поредна година Младежкият парламент към Общинския младежки дом организира Националния конкурс за поезия „Пробуждане“. Той се провежда по повод Световния ден на поезията – 21-ви март, и в него могат да участват ученици от 8 до 12 клас.

Целта на конкурса е да даде възможност на младежи, които имат интерес към писането на поезия, да покажат своята дарба, обясниха от общинската администрация.

Желаещите трябва да изпратят непубликувани и неучаствали до момента в конкурс творби на имейл [email protected] с тема “Kонкурс за поезия” до 21 март. Участниците трябва да посочат трите си имена, град, адрес, училище, клас, телефон за връзка и електронна поща.

Компетентно жури ще оценява литературната стойност на конкурсните работи до 27 март.

Резултатите ще бъдат обявени на 28 март в страниците на Младежкия парламент и на Младежкия дом в социалните мрежи.

Класиралите се в челната тройка ще получат грамота и награда, които ще бъдат изпратени по пощата или с куриер.

За допълнителна информация участниците в конкурса могат да се обръщат писмено на посочения имейл или на тел. 0894 406 421 – Теодора Траянова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари