Компютърен специалист изби семейството си и се самоуби в Италия

0
Семейна трагедия с 4 трупа разтърси жителите на северния град Алесандрия, област Пиемонт
Семейна трагедия с 4 трупа разтърси жителите на северния град Алесандрия, област Пиемонт

Семейна трагедия с 4 трупа разтърси жителите на северния град Алесандрия, област Пиемонт

66-годишният Мартино Бенци, по професия инженер и компютърен специалист, уби съпругата си Моника на 55 г., сина си Матео на 17, тъща си Карла на 78 г., след което си преряза гърлото.

Мартино отишъл в старческия дом в града, достигнал до тъща си в градината и след като двамата останали сами, той я убил с бръснарско ножче. След това насочил към себе си друг нож и си прерязал гърлото. Персоналът на института намерил двата трупа и бележка в джоба на Мартино, с която подканвал да отидат в дома му, за да видят какво е станало с близките му. “Убих семейството си, което обичах най-много на този свят”, пишело в бележката.

В същия момент карабинерите се опитвали да достигнат до къщата, тъй като получили сигнал от службата на жената, че не е отишла на работа, и че синът също не се явил в училище. След като разбили вратата, се озовали пред кървавата гледка. Момчето било убито от баща си с нож, докато спяло. След това Мартино се саморазправил и със съпругата си, която явно притичала да види какво става след виковете на детето си, пише вестник "24 ЧАСА".

В бележките, които оставил в къщата си и в дома за възрастни хора, Мартино описвал намеренията си да сложи край на всичко заради състоянието на психически дискомфорт, в което се намирал. Инженерът взел решение да се самоубие, но не искал да остави семейството си в затруднено финансово положение, затова решил да убие и тях.

Персоналът на старческия дом описва семейството като спокойно и задружно, никой не очаквал да се случи подобна трагедия. Служителка каза пред медиите, че двамата съпрузи ходели редовно на посещения при майката на жената. Според властите няма елементи, които да показват, че мъжът страдал от психическо разстройство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    тъпак
    сега е в ада и ще се мъчи цяла вечност, колко е бил глупав да си мисли че да избягаш от плътския свят със самоубийство ще те заведе на по-хувабо място
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари