Комисията по отбрана прие да предоставим бронетранспортьори на Украйна

2
Против гласуваха БСП и "Възраждане"
Против гласуваха БСП и "Възраждане" Снимка: БТА

Против гласуваха БСП и "Възраждане"

Комисията по отбрана в Народното събрание даде зелена светлина България да предостави бронетранспортьори с отпаднала необходимост за украинската армия.

В комисията против гласуваха БСП и "Възраждане", информира БНР.

От формулировката на решението става ясно, че Министерството на отбраната на Киев е подписало споразумението едва преди седмица, а според председателя на Комисията по отбрана Христо Гаджев причината за забавянето е рокадата във военното министерство на Украйна.

Очаква се тази седмица споразумението да влезе за ратификация в пленарната зала, след което влиза и в сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    фена на Путин
    Христо хобота, добричката свиня мирчев... обичайните заподозрени предатели. С тези транспортьори може да спасявате хора в бедствия, като това от три дни назад. Дано си платите лично за това един ден. По затворите.
  • -2
    6
    Кур за блядовете
    Кур за техните слуги в България!
  • -2
    5
    Към #3
    А пък ти извади уя на Кремъл от задника си, гдето стои там от 1944-та , да ти ЕПМ руска Qурва
  • 4
    4
    русенец
    Не видях БТР-и в Добруджа и варненско тази седмица, а много хора имаха нужда от тях. Хайде да не подаряваме техника, която не това правителство е купувало и от която имаме нужда. Иначе идеята е ясна, ще подарим БТР-ите и ще ревнем, че ни трябва бронирана техника. Ще купим Страйкъри, без друго до две години се свалят от въоръжение, понеже не стават за съвременни войни със съвременен враг. А! Щях да забравя - някой политик ще пипне здрава комисионна.
  • 6
    3
    Към *комисията*:
    Мама ви да еба, мърши недоебани! Всички сте наведени с разтворени бузки и смазани сфинктери към американското посолство! Децата си да заровите, ДАНО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари