Комисията по отбрана отхвърли ветото на президента

0
Очаква се решението за изпращане на БТР-и на Украйна да бъде гласувано в пленарната зала в петък
Очаква се решението за изпращане на БТР-и на Украйна да бъде гласувано в пленарната зала в петък Снимка: БГНЕС

Очаква се решението за изпращане на БТР-и на Украйна да бъде гласувано в пленарната зала в петък

Парламентарната комисия по отбрана отхвърли президентското вето върху решението, с което България трябваше да изпрати БТР-и на Украйна. От БСП и "Възраждане" гласуваха против отхвърлянето на ветото, всички останали групи гласуваха ветото да отпадне.

Очаква се решението да бъде гласувано в пленарната зала в петък, предаде БНР.

Припомняме, че президентът Румен Радев върна за ново обсъждане в парламента Закона за ратифициране на споразумението, с което България предоставя безвъзмездно на Украйна БТР-и. В мотивите на държавния глава е отбелязано, че депутатите не са достатъчно запознати с конкретните параметри на дарението, което прави невъзможна обективната преценка дали техниката е с отпаднала необходимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    До КОМИСИЯТА ПО ОТБРАНА
    Да не дойде време членовете на комисията или депутатите от парламента и правителството да искат БЕ ТЕ ЕРИТЕ да влязат в София за да ги измъкнат от нея до летището или най близкото ГКПП и началниците от НСО и МВР да им отвърнат че вече са заминали поради отпаднала необходимост за Украйна поради тяхното решение и няма налична техника за случая с която да помогнат?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари