Колоездач ритнал триногата на КАТ - Плевен

20
Велосипедистът умишлено повредил камерата за контрол на скоростта
Велосипедистът умишлено повредил камерата за контрол на скоростта Снимка: Facebook / Архив

Велосипедистът умишлено повредил камерата за контрол на скоростта

На 4 май 2023 година около 14:30 часа на пътя Плевен - Ловеч 45-годишен велосипедист умишлено е повредил стационарно преносим уред за контрол на скоростта, собственост на ОДМВР – Плевен.

Изяснило се е, че управлявайки велосипеда си, мъжът е ритнал устройството и се е оттеглил в посока град Плевен. По-късно извършителят е установен и задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

По случая е образувано бързо производство. Сезирана е РП – Плевен и продължава работа разследващ полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Играчев
    Всъщност не виновен, защото като е видял до цивилната кола нещо черно с големи очи го е помислил за извънземно и го е ритнал за да ги спаси, за да не ги изнасили тези в колата
  • 2
    12
    Играчев
    Ритнал я, защото плевенските катаджии работят с цивилни коли, което е меко казано просташко и незаконно и което беше предложено от Рашков, но не беше прието
  • 3
    11
    редактора с 4 клас
    "стационарно преносим уред за контрол на скоростта"...????? Хем стационарна, хем преносима т.е. мобилна.
  • 2
    10
    LaZzar
    Милиционери сложили камерата на велоалеята за дя им е комфортно. Каво да очакват?
  • 2
    9
    Илко
    Много добре е направил. Като, ще слагат камери по пътищата първо да си сложат знак за камера за ограничение на скоростта и чак тогава да я вкарват в храстите,шубраците и къде ли още не ! Да е показано със ЗНАК, че след 50-100 метра има камера за скоростта и ако иска и с 200км/ч да мине, НО да е ОБОЗНАЧЕНО, и никой не може да се сърди. Както в другите държави на аутобана където няма лимит на скоростта, но като сложат камера и ЗНАК 80км/ч и коли за по 1 мил Евро си карат с 80км/ч.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари