Колко изрядни са плажовете по Черноморието?

1
Летният сезон вече е официално открит
Летният сезон вече е официално открит Видео: NOVA

Летният сезон вече е официално открит

Въпреки нестабилното време в последния месец, все пак сезонът по родните плажове вече е официално открит. От 1 юни всички ивици по българското Черноморие са задължени да са в изряден вид, като освен плажни принадлежности, които са видим за всички посетители, концесионерите и наемателите са длъжни да са осигурили най-важното - водни спасители и медицински екипи.

Концесионерът на плаж Крайморие Николай Димитров заяви, че проблемите в сектора датират от много отдавна, предава NOVA.

Васко Алексиев е инструктор към Българския червен кръст. Той обясни, че при бурно море не трябва да се влиза във водата. Когато сме се стоплили на слънце също не трябва рязко да се потапяме в морето, защото така се свиват кръвоносните съдове, а това крие рискове за здравето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари