Коледно сърце грейва в Русе

10
Нов елемент от коледната украса ще осветява празника на русенци
Нов елемент от коледната украса ще осветява празника на русенци

Нов елемент от коледната украса ще осветява празника на русенци

Коледно украшение под формата на сърце ще осветява празника на русенци. Новият елемент от коледно-новогодишната украса е разположен на площада в непосредствена близост до Статуята на свободата. Това се вижда от кадър, споделен от кмета Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    ЕтоНа
    И отново недоволни комунистически селяци коментират! Давайте минуси, хейтъри тъпи, квото и да се направи сте недоволни. Думкайте се отзад! А тая патка Ханастасия дето се прай на компетентна отдолу да знае, не само гости на градът, но и русенци се снимат и с надписа и с колелото и с много други "кичозни" нови елементи!
  • -1
    11
    Анастасия
    То не бяха рамки за снимки "Поздрави от Русе", в които никой не се снима, не бяха изкуствени цветя, арки и гирлянди, дори в Градската градина, където има живи цветя. Сега и сърце. Чудя се тази общинска кичория докъде ще стигне?! Не се ли притесняват малко от стила на архитектурното наследство, не знам...Но като гледам и то няма да остане още за дълго! Прости хора...няма ли художници, архитекти в този град да ги спрат?!
  • 11
    10
    daskal
    А к`во стана с грозната алуминиева елха за 20 бона на предните. Все пак, купувана е с нашите пари.
  • -7
    9
    Александър
    Един ден един РУСЕНЕЦ ми ръси мозък! Ми аз щях да те тропосам с автомат, бе сладур! Ама не ми гово ри БГ простотий бе, нашия ЩЯЛ ДА МИ ДАВА НАКЛ ОН НА ХУЯ!0
  • -6
    8
    Александър
    Щот 90-та САЛ КУРВИ ВИДЯХ, ДЕТ СБИРАХА ПОДПИСИ НА АЛЬОША!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари