Коледарчета наричаха за здраве и берекет в областната управа в Русе

2

Децата рецитираха коледни стихчета, като със своите усмивки и настроение озариха администрацията

Обичайте се и бъдете обичани, зарадвайте хората, които обичате!“, сякаш това бяха най-важните послания, които отправиха малките коледари и сурвакари от Основно училище „Братя Миладинови“ към екипа на Областната администрация в Русе. По-рано днес седем деца от 1а и 1б клас на училището посетиха институцията и с ръчно изработените си сурвакници наричаха за здраве и берекет. Също така децата рецитираха коледни стихчета, като със своите усмивки и настроение озариха администрацията. Те изпълниха още любимите на поколения „Зимно хоро“ и „Коладе, ладе“, а седмокласничката Мария Иванова изпя „12 Коледни картички“ от тематичния албум на Стефан Диомов, споделиха от Областна администрация - Русе.

От своя страна областният управител Анатоли Станев подари лакомства на малчуганите, като им пожела здраве, много заслужени подаръци и безброй усмивки. „Бъдете радостни и вярвайте в чудесата, защото те наистина се случват. Бъдете добри и знайте, че светът има нужда точно от хора като вас“, каза Станев.

По време на посещението си в Областната администрация децата бяха придружени от техните класни ръководители Полина Лукова и Екатерина Миланова, както и от заместник-директора Венелина Венкова и учителя им по музика Здравко Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари