Кола се преобърна на пътя Русе - Червена вода

0
Шофьорът е успял сам да излезе от автомобила
Шофьорът е успял сам да излезе от автомобила Снимка: bTV / архив

За изминалото денонощие екипите на РДПБЗН са извършили едно дежурство с пожарна техника и са реагирали на три сигнала.

От 19:45 на 14 ноември до 14:50 ч. на 15 ноември екип от ССОД при РДПБЗН в Русе е осъществил дежурство в района на спортната зала на бул. Липник, във връзка с провеждането на дейностите по изборите.

Вчера преди обед, от 10:30 до 11:45 ч., един екип от ССОД – Русе е реагирал на сигнал за миризма на газ във вход на жилищен блок на ул. „Кирил Старцев“ в Русе. На посочения адрес е установена оставена газова бутилка и празна кофа с битум. Не е имало изпускане на газ от бутилката, усещала се е само лека миризма от кофата с битум, като във входа е имало оставени още и рула с битумна хартия, газова горелка и други инструменти за извършването на хидроизолация.

Снощи, между 19:49 и 20:40 ч., един екип от Втора РСПБЗН – Русе е изпратен на сигнал за преобърнат автомобил на пътя Русе - Червена вода. На място е изяснено, че няма нужда от спасяване на хора, тъй като водачът е бил излязъл сам от колата. Екипът е обезопасил автомобила и местопроизшествието.

Повече подробности за инцидента не се съобщават в бюлетина на МВР, но очевидци на инцидента споделят, че пътят е бил хлъзгав, а мъгла е затруднявала видимостта.

Тази нощ екип на ССОД – Русе, за времето от 23:00 до 23:50 часа, е пращан за съдействие с измервателна техника на ГКПП – Дунав мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари