Кола се опита да "прескочи" мантинелата на булевард "България"

3

Трафикът по един от ключовите булеварди в Русе е блокиран

Около 18:00 часа лек автомобил се озова "кацнал" върху мантинелата на булевард "България". Вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост и поднасяне на автомобила по пътната настилка. 

Не е ясно има ли пострадали хора. Очевидци коментират в социалните мрежи, че платното от Дунав мост към Русе е блокирано. Те съветват пътуващите да изберат друг маршрут. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    darkaveng
    Караш като джигит - има проблем; не караш така - няма проблем!
  • 14
    2
    Гост
    Вчера на кръговото на Безмитна зона ми поднесе колата при сух асвалт и бавно каране. Доста се учудих. Причината стана ясна 50 метра по-напред - едно БМВ имаше сериозен, проливен теч на нафта, която не си личеше по платното, сигурно заради осветеността, точно по него време на деня. Искам да кажа, че причините за поднасяне може да са различни и не е задължително да е несъобразена скорост.
  • 13
    1
    Е, ми така ...
    Радар контрол има точно там, ама който не го признава яхва мантинелата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари