Кола катастрофира пред сградата на полицията в Русе

4
Лекият автомобил отнесе оградно пано на кръговото кръстовище
Лекият автомобил отнесе оградно пано на кръговото кръстовище Видео: Русе Медиа

Лекият автомобил отнесе оградно пано на кръговото кръстовище

Лек автомобил „Рено“ катастрофира пред полицията в Русе около 13:30 часа часа. Колата е излизала от кръговото и е навлязла по бул.“Скобелев“ в посока спирката на СБА, когато водачът внезапно е изгубил управление, информира Русе Медиа.

Колата се е врязала в оградните пана с рози, разположени в разделителната ивица, отнесла е една от решетките и се е озовала от другата страна в насрещното.

По думи на шофьора задната част неясно защо изведнъж е поела в собствена посока и той не е успял да контрира движението ѝ, в резултат на което е катастрофирал. При инцидента е спукал картер, а на платното се е разтекло голямо количество масло. За щастие при произшествието няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    гост
    Това е Рено с предно задвижване . В каквато и посока да поеме задната част то предната е задвижваща . Ще влачи задницата но пак предницата е водеща така че сори за оправданието .
  • 13
    6
    СвръхАз
    Ако искаш, и дърветата да ги изрежем, за да не ги целят?
  • -10
    5
    Гост
    В района на кръговото не трябва да има никаква растителност .
  • -3
    4
    Русчуклия
    Идиотчето да направи 10 обиколки на кръговото за назидание .....БЕГОМ!
  • 32
    3
    от село
    Днес, два пъти, видях водачи, непознаващи знаци и правила за предимство. На моменти ме е страх да съм с предимство, особено по вътрешни квартални улици.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари