Кои зодии са родени за творци?

0
Някои знаци са особено креативни
Някои знаци са особено креативни

Близнаци

Имат непреодолимо желание да изразяват това, което чувстват отвътре. Използват изкуството като посредник, който да предаде на околните това, което мислят, чувстват, искат. Често се говори, че близнаците имат две лица, че в тях живеят две личности. Затова и у тях има толкова много емоции, мисли, идеи. Ако нямат изкуството, те не биха могли да изразят адекватно всичко, което се случва в съзнанието им. От близнаците стават страхотни писатели, поети, режисьори, актьори. Лъв Лъвът обича лъскавите неща, блясъка, да е под светлините на прожекторите, да им задоволяват капризите.

Нуждаят се от красотата и изкуството, точно колкото от кислорода. Те биха дали всичко, за да заблестят все по-силно и хората да ги забележат. Кариера в изкуството им подхожда най-много. Не могат да си представят да правят нещо скучно, да извършват всичко по график, дните им да са едни и същи. Искат да има тръпка и затова избират професии като актьори, музиканти, танцьори - нещо, което ги кара да излязат пред публика. 

Лъв

Лъвът обича лъскавите неща, блясъка, да е под светлините на прожекторите, да им задоволяват капризите. Нуждаят се от красотата и изкуството, точно колкото от кислорода. Те биха дали всичко, за да заблестят все по-силно и хората да ги забележат. Кариера в изкуството им подхожда най-много. Не могат да си представят да правят нещо скучно, да извършват всичко по график, дните им да са едни и същи. Искат да има тръпка и затова избират професии като актьори, музиканти, танцьори - нещо, което ги кара да излязат пред публика.

Стрелец

Правят всичко със страст, винаги са жадни за още и искат да опитат много нови неща. Способни са да превърнат и най-скучните и монотонни дни в забавни и вълнуващи. Това е защото живеят за мига и са изключително креативни. От тях стават чудесни изследователи, пътешественици, режисьори, танцьори, циркови артисти - всичко, което изисква много движение.

Риби

Рибите са зодията с най-богатото въображение. Постоянно измислят нови, шантави неща, артистични са и често се потапят в своя свят, без да обръщат внимание на другите. Така им идват най-великите хрумвания. Трябва им кариера, която им позволява да се гмурнат в този свой свят. Имат и много добра интуиция. Рибите са прекрасни художници, скулптори, поети, актьори, писатели, сценаристи, дори философи и критици.

Източник: teenproblem.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари