Кой сте вие, господин Рашидов?

40
Метаморфозите му през годините са пословични
Метаморфозите му през годините са пословични Снимка: БНТ

Метаморфозите му през годините са пословични

Вежди Рашидов е герой от прехода. Остатък от годините на мутренско великодушие, арогантност и безпардонност, пише "СЕГА".

Един от най-последователните апологети на Бойко Борисов. "Мъжкарски" опрощава и оправдава изтекли записи с гласа на бившия премиер.

Арогантен и недосегаем, той излиза сух от публични скандали. Вярва, че има право да заплашва журналисти, които го критикуват. И че творците са длъжни да му целуват ръка, ако държавата е направила нещо за тяхното популяризиране.

Метаморфозите му през годините са пословични - според времето и случая ругае и въздига силните на деня - Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    32
    Савова
    Достоен човек. Вярна реакция. Възхитена съм от силния му дух.
  • 6
    31
    Браво на Вежди Рашидов!
    И кое не е вярно от това, което изрече? Че курвите се събудиха? Ами събудиха се курвите! И в прекия смисъл на думата и в още по-прекия – този на политическите курви, които управляват държавата! Насрахте се с това „насилие“! Буквално се насрахте! Защото ЖЕРТВАТА сама намира своя насилник. Защото, всяка тъпа селска пръчка, готова да е курва заради някой лев, цена за цици, цена за „баровски“ заведения и някой по-скъп парцал и живот „хай“, е готова да се „влюби“ внезапно във всяко новоизлюпено парвеню, размахващо кинти, демонстрирайки комплексите си. Това да не би да не го виждате МАСОВО, накъдете и да се обърнете?! В България гъмжи от комплексирани „мъже“, надиплили пачки, чрез които демонстрират „мъжка мощ“, парвенюта, излезли от бостана, мислейки си, че като се татуират, яхнат някоя „топ“ кола, мандахерцат се на „топ“ места, лапнат по някоя пура, и хоп! – са „вип“ и голямата мъжкарска работа. В България гъмжи от евтини курви, без абсолютно никакво извинение!, възпитани като такива, от 15 годишни бришат и са готови и за едно питие в „топ“ място да въртят свирки в тоалетните, а по нататък, се „издигат“ в „класацията“, като гепят някой от парвенютата комплексари – я да им купи нови цици, я да ги облече баровски, я да ги заведе на някой курорт, я да им поеме финансовия масраф. После кацат на някой друг, и ги… биели. Обикновено мълчат, ама сега е модно либерално да кажеш постфактум, че са те били, че са те насилвали, че си жертва на насилие. Нищо, че сама си се навряла там, където е било ясно, че априори ще изядеш шамарите, щото и комплексарите са те приемали единствено като курва. Защото сама си играла ролята на жертва. И понеже ни управляват някакви сбъркани олигофрени, на кристали, дирижирани и наложени от едно посолство, родеещо се със сатанинското, техните „ценности“, либерални точно толкова, колкото боклука, какъвто са те, сега режисират долнопробния трилър – ахххх, насилват ни, жертви сме на насилие. И всички курви, бити, небити, ебани, недоебани, ревнаха, ахххх, жертви сме на насилие, ахххх, бият ни… Като не искате да ви бият, не се дръжте като жертви. Дори и комплексарят мъж има респект от истинската жена, силната жена, която не чака някой тъпанар да и купи нещо си или да наплати живота
  • 9
    30
    Медия
    Много омраза от Дунав мост към Рашидов...Но да бяхте сложили и име към публикацията, то иначе като махленска одумваница е...
  • 24
    29
    Толкова
    Много глупости скоро не съм чела ! Човекът постъпи много достойно , отказа се от политиката и ви запуши устата!!!
  • 12
    28
    АЗ
    Старец,разбойник,но поне има доблест да си тръгне,не като младите ,залупени копелета,алчни за власт и безсрамни лъжци. Иначе пияницата е прав,но няма кой да мисли,нищо,че още е безплатно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари