КОЙ е новото гадже на Николета Лозанова

2
Това била и основната причина футболистът Валери Божинов да си тръгне от нея без кандърми и разправии
Това била и основната причина футболистът Валери Божинов да си тръгне от нея без кандърми и разправии

КОЙ е новото гадже на водещата Николета Лозанова. Това разкриха пред Фрог нюз нейни близки. Това била и основната причина футболистът Валери Божинов да си тръгне от нея без кандърми и разправии. Твърди се, че се махнал от Николета тихомълком, защото се страхувал от физическа саморазправа. В артсредите се твърди, че връзката на Лозанова с КОЙ започнала преди време, но била старателно крита.

Има сериозни подозрения, че именно новата половинка на водещата я уредил да се кипри по БТВ. Познати на плеймейтката се чудят какво е харесала в новата си изгора. Подозират, че любовта е пламнала не толкова заради физическото привличане, колкото заради финансовите възможности на мъжа.  

Дълго време Николета се фукаше навсякъде, че е отмъкнала изгората на фолкпевицата Алисия. Двете се замеряха вербално през всички възможни канали за комуникация - Интернет, вестници, телевизии. За да скрепи завинаги връзката си Валери Божинов, Николета му роди дете. Въпреки, че за пред хората двамата демонстрираха много топли чувства, хора от обкръжението им говореха, че нещата между тях не са толкова розови.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари