Кой е 18-годишният, задържан за блудство и убийство в Русенско?

21
Днес в Окръжния съд в Русе ще се гледа мярката за неотклонение на 18-годишния Светлин
Днес в Окръжния съд в Русе ще се гледа мярката за неотклонение на 18-годишния Светлин

Днес в Окръжния съд в Русе ще се гледа мярката за неотклонение на 18-годишния Светлин

18-годишният Светлин, задържан за убийството на 82-годишна жена от русенското село Щръклево, и семейството му били близки на починала. Това разказаха близки на жертвата пред камерата на NOVA.

Припомняме, че арестуваха 18-годишен младеж за убийството на възрастната жена в село Щръклево. 82-годишната жена е била намерена мъртва в дома си на 2 януари от един от синовете си. Престъплението обаче е станало ден преди това. Нямало е следи от взлом или обир в къщата. Само за два дни разследване и експертизи, криминалистите стигнаха до 18-годишният съсед на жената.

Семейството е от селото. Нанесли се в новата си къща, в съседство с тази на 82-годишна Блажка, преди около година и половина.

“Бяха в много добри отношения. Тя постоянно се хвалеше, че ѝ помагат и пазаруват за нея”, разказват близките на убитата, дори допълват, че и синовете на жената се сприятелили със семейството.

Те споделят обаче, че възрастни самотни жени от селото се чувстват застрашени.

Днес в Окръжния съд в Русе ще се гледа мярката за неотклонение на 18-годишни Светлин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Www
    Смъртна присъда за тоя мангал
  • 6
    12
    Заптие-кокушкар
    Ако тоя е виновен,у затвора доживот,и да стане булка/сексробиня на тумба манафи.
  • -22
    11
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Циганин, българин , все тая. Българитe също правят тия убийства на стари хора със сексуални намерения. Българите са доста прости и комплексирани и търсят не истинските причини за престъпността , а ги прехвърлят на етнос или раса. Циганите са такива в България защото българите са прости и невежи хора, което е основна причина и циганите да стоят на едно място в своето развитие. Интеграцията на циганите е слаба, няма никакви стимули циганите да ходят на училище, да работят, спортуват и т.н.. Само циганите в България са проблем, щото в другите държави нещата са доста по-добре с тях. Ако българите са тъпи и невежи, как ще станат циганите по-добри, няма стимул и примери които да накарат циганите да спрат престъпността?! Нашите политици би трябвало да са за пример на нацията в спазването на закона, всъщност тая политическа класа е с най-големите престъпници в своите редове, която краде със стотици милиарди на година и няма никакво правосъдие което да спре корупцията и престъпленията във властта. Циганите да не са толкова прости , че да не виждат , че българите са най-големите престъпници в България и това ги кара да правят същото но на много по-малко ниво и в много по-малки размери от българите във властта. Някой приказват против САЩ, ама там в последните 30 години се направиха значителни промени в интеграцията на черните в американското общество.
  • 22
    10
    русенец
    Тез хора няма да се научат да не общуват по никакъв повод с цигани, имам предвид основно по селата. Почти всеки месец по новините дават случаи на убийства защото някой заблуден самарянин решава да им помогне по някакъв начин, или да има вземане-даване с тях, финансови взаимоотношения, и те вместо да са благодарни отхапват ръката, която ги храни. Циганина си е циганин, първобитен скот. Циганин майстор в дома ми абсурд да влезе, един път реших да дам шанс на един уж интегриран, то се почнаха едни лъжи и увъртания. Просто не общувайте с тях по селата.
  • -13
    9
    адвокат на дявола
    този човек , най-вероятно не е убил никого,но се е оказал подходящ, подходящ защото е затворник в ума си. този човек е българин , най-вероятно лош колкото остатъка от този народ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари