Кое не е ясно?!

0
Нека резюмираме за неразбралите, написа Митко Павлов във Facebook
Нека резюмираме за неразбралите, написа Митко Павлов във Facebook Снимка: Facebook / MIitko Pavlov

Нека резюмираме за неразбралите, написа Митко Павлов във Facebook

Приятели, знам, че в крайна сметка няма нищо по-важно от това дали Благо Джизъса има нова жена, но нека резюмираме, за неразбралите:

Преди два дни заместникът на главния прокурор поиска оставката на своя заместник. Главният прокурор от своя страна, след като се прибра от турне поиска оставката на заместник-главния прокурор. Заместник-главният прокурор поиска оставката и на главния прокурор. После заместник-главният прокурор даде главния прокурор за разследване на друг прокурор. Висшият съдебен съвет трябва да гледа исканията за освобождаване на главния прокурор, заместник-главния прокурор и заместника на заместника на главния прокурор.

Напомням, че преди две седмици главният прокурор, заместник главният прокурор и заместникът на заместника на главния прокурор обявиха, че някой се опитва да убие главния прокурор. Онзи ден заместник-главният прокурор каза, че го е страх да не бъде убит от главния прокурор и получи охрана от държавата заради опасността от това. Вчера заместникът на заместника на главния прокурор, каза в интервю, че около апартамента му обикаля дрон.

Кое не е ясно ?!

Митко Павлов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари