Кое налага преместването на два клона на ДГ "Ралица" в училище "Братя Миладинови"?

2
Това попита русенка, притеснена за здравето на децата ни
Това попита русенка, притеснена за здравето на децата ни

Кое налага преместването на два самостоятелни клона на ДГ "Ралица" в у-ще "Братя Миладинови"?

Това попита русенка, която е разтревожена от промяната, наложена на фона на пандемична обстановка. Ето какво точно пише в групата "Писмо до кмета на Русе" гражданката:

"Добро утро, г-н Милков. Ако Вие или някой от вашите служители все още следите тази група, бих искала да задам въпрос. Кое налага затварянето на два малки, самостоятелни клона на ДГ "Ралица" и преместването им в у-ще "Братя Миладинови", в пандемична обстановка?

В момент, в който Русе се намира в червена зона, не се знае как ще започне и продължи учебната година и се мислят варианти за намаляване струпването на ученици на едно място, Вие събирате няколко групи на едно място, в по-малки стаи и един единствен общ коридор. Знам, че решението ще се вземе на Общинска сесия на 09.09.21г. но като че ли още преди да е решено е решено.

Съкращават се учители, правят се инвентаризации и никой не ни пита нас родителите какво искаме. Смятам, че решението е изключително необосновано с оглед ситуацията в страната и в частност Русе и смятам, че парите не могат да са по-важни от здравето на децата.

Бих искала да знам къде официално можем родителите да изразим мнението и възмущението си и то, евентуално, да се вземе предвид?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари