КНСБ поиска допълващ стандарт за здравен кабинет в училищата

1
По искане на синдикалистите се очаква да се проведе среща между КНСБ и Община Русе за уточняване на новата работна заплата на персонала в социалните услуги
По искане на синдикалистите се очаква да се проведе среща между КНСБ и Община Русе за уточняване на новата работна заплата на персонала в социалните услуги Видео: Кис 13

Да се въведе допълващ стандарт за здравен кабинет в училищата, настояват от КНСБ

Според синдикалистите по този начин ще се осигурят достатъчно средства за увеличаване на заплатите по колективен трудов договор.

От КНСБ в Русе са направили анализ само в общините от областта, в които имат синдикална организация.

Синдикалистите отчитат и основната причина, която е довела до тази невъзможност да се изплати новото договорено възнаграждение за здравните специалисти. От КНСБ имат предложение как да се реши този проблем.

Увеличението на заплатите по колективен трудов договор се бави и в социалната сфера, коментира още пред камерата на телевизия КИС 13 председателят на Регионалния съвет на КНСБ в Русе Боянка Димитрова.

По искане на синдикалистите се очаква да се проведе среща между КНСБ и Община Русе за уточняване на новата работна заплата на персонала в социалните услуги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари