Кметът Пенчо Милков отчита третата година на своето управление

0
Отчетът на Милков е с обем 250 страници
Отчетът на Милков е с обем 250 страници Снимка: Община Русе

Отчетът на Милков е с обем 250 страници

Кметът на Русе Пенчо Милков ще представи пред Общинския съвет отчета за постигнатото в отделните направления през третата година от Програмата за управление на мандат 2019 - 2023 година.

„През настоящия управленски мандат 2019 - 2023 година кметският екип приоритетно работи за реализиране на приоритетите за утвърждаването на Русе като Северната столица на България и град – лидер в Дунавския регион.

Осъзнавайки, че постигнатото до момента дължим и на подкрепата на Общински съвет Русе, изразявам увереност, че ползотворното ни съвместно сътрудничество ще продължи и ще бъдем единни в името на просперитета на община Русе и нейните жители, заявява кметът.

Документът с отчета е от близо 250 страници. Можете да се запознаете със съдържанието на отчета тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    21
    Сидеров Ага
    Разказа майката на града,направи го лошо място за живеене.Като бе наводнението другите кметове в 7 часа даваха информация по тв какво е станало,ти в 11 часа си дойде от Нисово и се изпипоса
  • 7
    20
    До осемнадесетия червеняк
    Не вади скелети от гардероба, и не ни натрапвай идеята, че Менчо Пилков може да бъде преизбран. Русенци не са такива идиоти и мазохисти, да си причинят още 4 години мъки. Още 4 години да газим кал и тиня. Още 4 години да се спъваме и падаме по тротоарите. Още 4 години да си трошим колите по улиците. Краят на октомври - най-късно началото на ноември ще има тържествена заря, отбелязваща края на най-неуспешния мандат в историята на Русе.
  • 8
    19
    Стария мъдрец
    Така е без смяна на избирателите няма да има кадърен кмет! Но пък си имаме е6лив.
  • 9
    18
    Съвет до Всички
    За да ви олекне,поканете Цв.Цв. или Пламен Нулев за кмет.Може и Върбан.Exaaaaaaaa :-) the 😆😆😆😆😆
  • 3
    17
    Всички сте Глупаци злобни
    Всички дето рият говна върху Пенчо сте лилифльори на МаКс.Пенчо ли управлява и разпределя парите и имотите на общината,концесии разни,договори,обществени поръчки и разпиляване на общински дружества от 1990 година че до неговият мандат?Пенчо вятър го довял.Всички гласуваха за Пенчо защото беше ВоТ срещу ГЕРБ. Плюехте и храчехте наред,а сега Мунев и Стоилов са Ви мили.Хем Ви сърби,хем Ви боли.Като имате желание за участие в управлението на общината направете гражданско сдружение,партия и започвайте сутрин и вечер по телевизия и радио да опонирате,претендирате и решавате.Събирайте членски внос.Истината е че не смеете да си вдигнете носа.Сакън да не пръднете за да не се осерете.Службичка да не се загуби ама жената,детето и т.н. Келнерите да не останат без работа и т.н. Не Ви е виновен Пенчо,виновни сте си Вие защото чрез такива като него или Стоилов се цакате един друг та кръв от дупе порнато тече.Такива като Вас лице нямат.Слуги,доносници и мухльоеци.Сополи Гнили.Преди кой Ви беше виновен.Калчев като го видеха...-" Бате Митко....." или бате Славе,а? Кака Нора? После всички Ви криви.Герб та ГЕРБ,набутаха ли ви го до сливиците герб,а? Сега Пенчо дето е парашут е виновен за кое? Дето се мушкат всички за лев? Стопирайте го със позиция,а такава нямате.На калпавият К...Р космите му пречат,калпаци овчерски такива,Полянци, цървулани,вмирисани....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари